Om Højbjerg & Jørgensen

Højbjerg & Jørgensen er din faste samarbejdspartner igennem dit byggeprojekt både til privat og erhverv. Vi hjælper dig sikkert igennem byggeprocessen, så du undgår dyre overraskelser og kan læne dig tilbage og nyde opførslen af dit projekt. Vi er også din professionelle samarbejdspartner indenfor udførelse af større fag- hoved- og totalentrepriser. Vi er specialiseret indenfor tilbud, udbud, projektering samt intern styring. Vores arbejde er centreret omkring den digitale proces, for at vi kan løse dine opgaver sikkert og effektivt. Vi har erfaring indenfor byggeprojekter op til 500 mio. 

Mission

Vi skaber byggerier effektivt og sikkert, ved brug af digitale værktøjer, som skaber mere værdi og ved brug af færre ressourcer.

Vision

Vi vil i fællesskab med jer skabe rammerne for fremtidens byggeri.

Mød Højbjerg & Jørgensen

Højbjerg & Jørgensen ApS har erfaring inden for byggeriets faser samt fokus på det digitale byggeri. Med dette vil vi hjælpe både private og professionelle i mål med deres byggeri, og sikre transparens og sikkerhed igennem hele projektet. 

HENRIK HØJBJERG

Henrik Højbjerg

Partner Bygningskonstruktør

Jeg er uddannet tømrer fra 2010, hvor grundstenen til hvad der nu er blevet mine store passion, byggeri, er startet. Jeg er udlært i en mindre byggevirksomhed, med speciale i ét familie-huse og rækkehus-byggeri. Jeg har derfor været med i den samlede bygge-proces lige fra støbning af fundament til lægning af de sidste tagsten.

Efter 5 år i branchen valgte jeg at læse videre til bygningskonstruktør for at forstå hvordan grundlaget til byggeriet udføres. Her oplevede jeg på første hånd, hvor stor betydning digitalisering har for branchen. Mulighederne omkring det digitale byggeri, som giver både bygherre og entreprenører en større forståelse af opgavens omfang og grænseflader, på en visuel og forståelig måde, er en stor hjælp til at skabe overblik og på den måde reducere risiko og faldgruber. På den måde får man den skarpeste pris og håndværkerne ved præcis hvad de skal udføre og hvornår. 
Efter uddannelsen blev jeg ansat i tilbudsafdelingen hos en større totalentreprenør, hvor jeg bl.a. stod for opsætning og indkøring af digitale hjælpemidler ifm. opmåling af mængder i 2D og 3D samt kalkulation. Ligeledes stod jeg før den generelle mængde opmåling og dialog med underentreprenører under tilbudsafgivelse af diverse projekter. 
Inden opstarten af Højbjerg & Jørgensen var jeg ligeledes forbi udførelsen hos omtalte totalentreprenør, hvor jeg var en del af opførelse af +300 lejligheder på en totalentreprise på +500 mio., med særligt fokus på teknikfagene. 

Steven Jørgensen

Steven Jørgensen

Partner Bygningskonstruktør

Jeg startede min rejse indenfor bygge og anlægsbranchen, da jeg blev uddannet tømrer i 2014. Her fik jeg lagt fundamentet for, hvad det vil sige at lave et godt stykke håndværk. Dertil forsatte min interesse for branchen efter jeg som håndværker blev mødt af flere udfordringer bl.a. med dårlig byggestyring og projektmateriale. 

Jeg valgte derfor at uddanne mig som bygningskonstruktør for at forstå byggeprocessen og hvordan dette kunne gøres bedre og mere effektivt. Under uddannelsen jeg hurtigt fordelen ved de digitale processer og værktøjer, og hvordan disse kunne være til gavn for den konservative byggebranche. Sidenhen har jeg været ansat i en større entreprenørvirksomhed, hvor jeg har været med til at udføre totalentreprise på +500 mio. samt været en del af at udvikle og effektivisere virksomheden. Det gav mig afsættet til at starte Højbjerg og Jørgensen med den ambition om at hjælpe private samt professionelle indenfor bygge og anlægsbranchen. 

Samarbejdspartnere